همانطور که آموختیم، اچ کردن به عنوان یک فرآیند چاپ قلمی شناخته می شود، که در آن خطوط به یک صفحه مسی، روی یا آهنی که با زمینی از موم پوشانده شده است، خط می خورد و خطوط روی صفحه باقی می ماند.
این خطوط بر روی ظروف قلم زنی روی مس پس از برداشتن زمین می توانند جوهر را نگه دارند و امکان چاپ تصویر را فراهم می کنند.
اکنون اجازه دهید شما را به صورت مرحله به مرحله از طریق این فرآیند بگذرانیم تا بتوانید این فرآیند را دنبال کنید تا از یک تصویر یا طراحی کامل اچینگ اطمینان حاصل کنید.
آماده سازی برای فرآیند اچینگ
برای شروع، ابتدا صفحه تمیز و صیقل داده می شود و هر گونه خط و خش یا نقص روی سطح صفحه از بین می رود.
هنگامی که صفحه کاملا صاف و تمیز است، با یک لایه یکنواخت از موم یا لاک مقاوم در برابر اسید پوشانده می شود که به آن زمین گفته می شود.
ایجاد طرح بر روی زمین
سوزن اچینگ یا یک قلم بلانت را بردارید و به آرامی تصویر یا طرح خود را روی زمین خراش دهید. این کار باعث آشکار شدن فلز زیر آن می شود. هنگامی که از تصویر راضی هستید، از اسید برای ریختن روی صفحه استفاده می شود یا صفحه در اسید فرو می رود.
قرار دادن صفحه در اسید
اسید به فلز می خورد، فقط در مناطقی که فلز در معرض دید قرار گرفته است، این فرورفتگی ها می توانند جوهر را نگه دارند.
هر چه بشقاب را بیشتر در اسید نگه دارید، فرورفتگیها بیشتر و عمیقتر میشوند. این بدان معناست که خطوط ایجاد شده جوهر بیشتری را در خود نگه میدارند و هنگام چاپ روی کاغذ تیرهتر و ضخیمتر میشوند.